(020) 21 01 567

Recommendations.

Jochem has been really helpful in the process of searching and purchasing. He is very responsive, experienced in the Amsterdam housing market and has expertise in evaluating house value, make negotiation strategy and even renovation. Overall a housing agent recommended to work with! Appartement op Funda

Appartement aangekocht in Buitenveldert

Jochem van HVJ groep is een jonge makelaar die mij heeft geholpen mijn appartement te verhuren. Dit naar volle tevredenheid. Vanaf het eerste moment heeft hij zich ingespannen mij steeds goed op de hoogte te houden van bezichtigingen en kwam met duidelijke feedback terug. Er was geen moeite te veel mij te voorzien van tips inzake de verhuur en mogelijke verbetering van het appartement. Zowel voor mij als voor de mogelijke huurder. Kortom, iemand die meedenkt en nog beter, hij doet wat hij zegt. Ik had het gevoel dat "de vaart er goed in zat". Dat klopte ook, want binnen korte tijd was er een zeer goede huurder gevonden. Afhandeling van de zaken waren zeer correct en vlot. Goede huurovereenkomst en opleveringsrapport met duidelijke foto's. Telefonisch ook zeer goed bereikbaar, zelfs in de avonduren. Ik kan iedereen Jochem van HVJ groep aanbevelen.

Appartement verhuurd voor investeerder

Jochem was a trustful person. He helped me to make offers, bargain the price with the selling agent professionally. He was pretty proactive and the communication was smooth. I would recommend him to anyone who might need advice to buy a property in Amsterdam.

Appartement aangekocht op de Lutmastraat

Jochem van HVJ groep is een vriendelijke en betrouwbare makelaar. Kritisch en deskundig, wat een pre is in de snelle markt van tegenwoordig.

Appartement aangekocht op de Berberisstraat

HVJ groep is very helpful in the whole process. I have recommended it to many of my friends. I recommend it to you too!

Appartement aangekocht op de Doggersbankstraat

Geverifieerde recensies van HVJ groep zijn te zien op Funda: Bezoek onze Funda pagina