(020) 21 01 567

Verkoop, beheer en vergunningen.

Huis verkopen.

Als je voor zo veel relaties de aankoop van woningen succesvol begeleidt, is het logisch dat je ook voor verkoop wordt gevraagd. Klanten geven hierbij de voorkeur aan de HVJ groep omdat de traditionele makelaardij in het in de huidige markt niet de gevraagde service geeft. Potentiële kopers dienen zich te richten naar de wensen van de makelaardij met het gevolg dat grote groepen geïnteresseerden tegelijkertijd door het huis lopen op een tijdstip dat zij zelf niet hebben kunnen bepalen en vaak te woord worden gestaan door iemand zonder verstand van zaken.

Natuurlijk werkt de HVJ groep ook met open huizen. Het is immers goed om te laten zien dat er veel belangstelling is voor een huis. Wij doen daarnaast echt ons best om degenen die niet in de gelegenheid zijn om het aangegeven tijdstip langs te komen een alternatief te bieden. Daarnaast is onze verkoopdocumentatie niet alleen commercieel zeer verantwoord, maar ook compleet zodat er later geen onverwachte discussies komen. Elke bezichtiging wordt begeleidt door degene die de opname van het huis heeft gedaan, waardoor het veel gehoorde “dat zal ik even moeten navragen” zelden van toepassing is bij een verkoop door HVJ groep.

Bij ons is het verkopen van uw huis meer dan een plaatsing op Funda, Pararius plus andere huizensites en het ‘even doen’ van een open huis. Door een combinatie van oprecht enthousiasme, kennis van zaken en van het huis, professionele foto’s en plattegronden weet u zeker dat de maximale opbrengst voor uw kostbare bezit gehaald wordt.

Beheer.

Nadat de huurders in de woning getrokken zijn, is het nog niet achterover leunen voor de verhuurder. Actief beheer vergt veel energie, dit betreft kleine en grote praktische zaken. Om u deze kopzorgen uit handen te nemen, kunt u kiezen voor onze beheerservice voor een schappelijk bedrag per maand. Huurders nemen dan rechtstreeks contact met ons op bij defecten of vragen. Ook zijn wij voor de verhuurder een aanspreekpunt bij praktische zaken. Wij zorgen ervoor dat niemand nodeloos in de kou komt te staan!

Vergunningen.

Gemeenten mogen eigen regels stellen aan onder meer de wijze van bewoning. In Amsterdam is bijvoorbeeld een omzettingsvergunning verplicht bij verhuur aan meer dan twee personen. Verhuurders die geen passende vergunning hebben, kunnen een boete krijgen die kan oplopen tot € 20.500,-.

Het is dus van belang om deze vergunning te verkrijgen. Hiertoe dienen verschillende rapporten te worden opgesteld die aan strenge eisen van de gemeente voldoen.

HVJ groep heeft al tientallen vergunningen -waaronder zeer veel omzettingsvergunningen- met succes aangevraagd voor haar cliënten. Ook als u niet via ons een huis heeft gekocht, helpen wij u graag hierbij.